Naiskonna peatreener pärast kaotust Soomele: midagi katastroofilist siiski pole

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Vahtra
Peeter Vahtra Foto: Elmo Riig / Sakala

Samuti MM-valikmängudeks valmistuv naiste koondis kaotas esimese kontrollmängu Soomele 0:3 (23:25, 25:27, 21:25). «Eksisime geimilõppudes rumalalt, see mäng oleks võinud vabalt ka teistpidi minna. Midagi katastroofilist siiski pole, oli tüüpiline esimene mäng pärast treeninglaagrit,» sõnas peatreener Peeter Vahtra. «Blokis ja nurgarünnakutega olid nad meist üle.»

Naiskond peab valikturniiri alagrupimängud 24.–26. maini Daugavpilsis, kui kohtutakse Läti, Leedu ja Islandiga, edasi pääseb vaid alagrupi võitja. «Lätiga oleme neli korda kohtunud ja neli korda võitnud. Nüüd on neil ehk mõned välisliigades mängivad naised juures ja selle võrra ollakse veidi tugevamad,» sõnas koondise peatreener Peeter Vahtra. «Island on eeldatav autsaider ja Leedu ilmselt grupi tugevaim. Leedul on välisliigades väga tugevad seitse mängijat, kes on individuaalselt üsna võimekad. Oleneb, kuidas nad tiimina koos suudavad tegutseda.»

Koondisest on puudu kahemeetrine Anna Kajalina, kes ei soovi koondist esindada, ja seljaprobleemid segavad Anna-Liisa Sutti. «Kajalina on ammu öelnud, et tal puudub igasugune motivatsioon Eesti koondises mängida ja seetõttu ma tema tuleku peale ka väga ei lootnud,» sõnas Vahtra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles