Solberg kaalub taas Peugeot’ rooli istumist

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg
Petter Solberg Foto: Reuters / Scanpix
Norra rallisõitja Petter Solberg, kes tõusis Sardiinia MM-rallil tänavu teist korda poodiumile, kaalub Kreeka etapiks uue auto hankimist.

Sardiinias kihutas Solberg 2006. aasta Citroen Xsara WRC täiustatud versiooniga, ning ehkki norralase sõnul käitus uus auto paremini kui eelmine, aktiivdiferentsiaaliga Xsara WRC, pole ta ikkagi autoga päris rahul, kirjutab wrc.com.

Ennekõike teeb Solbergile muret asjaolu, et kuuma ilmaga jääb moraalsest vananenud Xsara WRC konkurentide uuematele autodele võimsuse poolest alla - ning eelootaval Kreeka rallil on ilmselt väga palav. Kõige tõenäolisem on vahetada Xsara WRC Peugeot 307 WRC vastu, märkis Solberg veebilehele wrc.com antud intervjuus.

Solberg kaalus autovahetust juba enne Sardiinia etappi, kuna leidis, et Citroeni meeskond ei toeta teda piisavalt. Pärast avalikult autovahetusest kõnelemist leidis Citroen aga väga kiiresti võimaluse autot veidigi paremaks sättida.

«Ma tunnen end nurkaaetuna,» märkis Solberg. «Peame Philiga (Solbergi kaardilugeja Phil Mills - toim) seda asja arutama. Ma tean, et kuuma ilmaga pole võimalik sellest autost rohkemat välja pigistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles