Kalevi ameeriklased: seeria ei olnud lihtne

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi fännid võisid koos leegionäridega võidupidu pidada.
Kalevi fännid võisid koos leegionäridega võidupidu pidada. Foto: Margus Ansu.

BC Kalev/Cramo võttis täna Tartus 69:81 finaalseeria neljanda võidu ning kindlustas oma kolmanda järjestikuse meistritiitli. Juba kolmandat aastat järjest 4:0 lõppenud seeria järel tunnistasid Kalevi leegionärid Tyshawn Abbott ja Keith McLeod, et seeria ühepoolne seis ei tähendanud lihtsaid mänge.

«Ei olnud lihtne seeria. Teine mäng oli napp ja võitsime finaalseeria MVP-auhinna teeninud mehe ehk Tanel Soku viskega, aga ma ei usu, et see oli pöördepunkt. Kui oleksime selle kaotanud, oleksime kolmandas mängus suutnud end ikkagi kokku võtta ja võita, see kohtumine ei otsustanud seeriat,» arvas Abbott.

Kalevi teine leegionär Keith McLeod, kes mängukeelu tõttu alles viimases matšis platsile sai, jäi teistsugusele arvamusele: «Seeria teine mäng oli kindlasti otsustav! Raudkindel! Kokkuvõttes lõppes seeria küll 4:0, aga see ei olnud meie jaoks üldsegi lihtne. Tartu on ikkagi tippmeeskond ja nad mängivad hästi, seetõttu oli meil nende vastu keeruline mängida. Pidime kõvasti oma fookust hoidma ja täna 3:0 seisul siia tulles käskis treener meil eelkõige just fokusseerituna püsida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles