Pirelli rehvitestija: Räikkönen ja Alonso saavad hakkama, teised on saamatud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pirelli testisõitja Jaime Alguersuari sõnul on need vormel-1 piloodid ja meeskonnad, kes rehvide üle virisevad, lihtsalt saamatud.  

Kõige rohkem kriitikat on Pirelli rehvide kohta tulnud Red Bulli tallist, aga pärast viimast etappi ka teistelt. Nüüd otsustaski Pirelli meeskondade kriitikale vastata ja muudab rehvid vastupidavamaks. Siiski oli Alguersuari arvamusel, et ka samade rehvidega on võimalik sõita.

«Alati virisevad need, kel hästi ei lähe,» sõnas Alguersuari Hispaania ajalehele AS. «Kui võidad, siis ei tule ka rehvide kohta enamasti kriitikat.»

Viimasel etapil Barcelonas tegi enamik sõitjaid neli boksipeatust. «Neli peatust oli arvatav, sest sealne rada ja kuumus kulutavad rehve väga palju. Kokkuvõttes võib öelda, et mõned suudavad rehvidega tulemusi teha ja teised ei suuda. Fernando Alonso ja Kimi Räikkönen näiteks saavad rehvide toimimisest aru, aga ülejäänud mitte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles