Inglismaa koondise ja Liverpooli legend lõpetas karjääri

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Carragher oma lahkumismängus
Jamie Carragher oma lahkumismängus Foto: SCANPIX

David Beckham polnud ainuke legendaarne Inglismaa koondise jalgpallur, kes hiljuti karjääri lõpetamisest teatas. Eile pidas oma viimase mängu ka FC Liverpooli kaitsja Jamie Carragher.

Carragher jooksis eile Inglismaa Premier League'i viimases voorus Queens Park Rangersi vastu viimast korda Liverpooli eest väljakule.

«Ma ei ole eriti emotsionaalne tüüp, aga see hetk oli väga tundeline,» tõdes 85. minutil välja vahetatud inglane meediale.

35-aastane Carragher mängis terve oma karjääri Liverpoolis. Profikarjääri alustas mees 1996. aastal ning pidas Liverpooli eest 737 kohtumist. Liverpooli särgis võitis ta korra Meistrite liiga, korra UEFA karikasarja, kaks korda FA karikasarja ning kolm korda liigakarikasarja. 2005. ja 2007. aastal on ta valitud Liverpooli aasta parimaks mängijaks – kusjuures just 2005. aastal võitis Liverpool Meistrite liiga.

Carragher esindas Inglismaa koondist 38 korda. 2006. ja 2010. aastal kuulus ta Inglismaa MM-koondisesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles