Manchester Unitedi legendide perekond on sattunud seksiskandaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neville Neville.
Neville Neville. Foto: Video / youtube

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas respekteeritud mees ja tuntud tippjalgpallurite Gary ja Phil Neville'i isa Neville Neville sai täna ametliku süüdituse seksuaalrünnakus.

63-aastast Neville'it süüdistatakse 46-aastase naise ründamises. Väidetav intsident toimus märtsikuus ning süüdistuse kohaselt oli Neville käinud sõpradega pubis ja õhtu lõpus pakkus üks naisterahvas talle küüti koju. Naise süüdistuse kohaselt oli Neville teda sõidu ajal seksuaalselt rünnanud. Sellekohane ametlik süüdistus esitati mehele täna hommikul.

Greater Manchesteri politsei on uurinud Neville Neville'i poolt 2013. aasta märtsis toime pandud seksuaalrünnaku süüdistust. Ma olen läbi vaadanud kõik kogutud tõendid ning olen andnud politseile volituse esitada Neville'ile süüdistus 46-aastase naise ründamise eest," kommenteeris kohalike ametivõimude esindaja Nazir Afzal.

Neville'i pojad Gary ja Phil olid meedia väitel nende isale esitatud süüdistustest šokeeritud.

Kohtu ette astub Neville 12. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles