Liverpool soovib klubi kalleima mängija suure kahjumiga maha müüa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli ridades pidas Andy Carroll 58 kohtumist ja selle ajaga suutis ta lüüa 11 väravat.
Liverpooli ridades pidas Andy Carroll 58 kohtumist ja selle ajaga suutis ta lüüa 11 väravat. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi tegi 2011. aasta jaanuaris klubi ajaloo suurima ostu, kui Newcastle Unitedi ründaja Andy Carrolli eest löödi lauale üle 40 miljoni euro. Siiski ei ole ost kujunenud kõige edukamaks ja lõppenud hooaja alguses laenati ründaja West Ham Unitedisse.

West Hamis tegi Carroll suhteliselt korraliku hooaja ja nüüd sooviitakse ründaja ka endale osta. West Ham ongi teinud 24-aastase ründaja eest ligi 18 miljoni euro suuruse pakkumise ja Liverpool on valmis selle ka vastu võtma, kirjutab The Sun.

Seega on Liverpool valmis kandma seoses Carrolliga suurt rahalist kahju, kuid praegu kipub tehingu ainsaks takistajaks olema ründaja ise, kes pigem sooviks siiski Liverpooli naasta.

Carroll sooviks väidetavalt Liverpoolis võidelda põhikoosseisu koha eest, kuid meeskonna peatreener Brendan Rodgers istutaks suure tõenäosusega Carrolli taas pingile ja seega soovib Liverpool mehe siiski rahaks teha ja suur kahjum on seejuures vältimatu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles