Leedu korvpallikoondisesse kutsuti kolm NBAs pallivat meest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Valanciunas (palliga) tegi NBAs korraliku debüüthooaja ning tema arvele jäi keskmiselt 8,9 punkti ning 6 lauapalli ja seda 24 minuti jooksul.
Jonas Valanciunas (palliga) tegi NBAs korraliku debüüthooaja ning tema arvele jäi keskmiselt 8,9 punkti ning 6 lauapalli ja seda 24 minuti jooksul. Foto: Nathan Denette/AP

Leedu korvpallikoondise peatreener Jonas Kazlauskas avaldas täna Vilniuses koondise koosseisu, kes hakkab valmistuma Sloveenias toimuvaks EM-finaalturniiriks.

Kazlauskase esialgsesse nimekirja kuulub 15 meest ning teiste seas on ka vigastustega kimpus olevad Linas Kleiza, Paulius Jankunas ja Martynas Pocius. Siiski usub Kazlauskas, et nimetatud kolmik on 15. juulil algavas treeninglaagris kohal ja terved, kirjutab fibaeurope.com.

Lisaks Toronto Raptorsisse kuuluvale Kleizale on Leedu koondises veel kaks NBAs pallivat meest ning koondisekutse said Houston Rocketsi ääremängija Donatas Motiejunas ja Raptorsis korraliku debüüthooaja teinud Jonas Valanciunas.

Kogenud mängumeestest jäävad sel korral koondise tegemistest kõrvale Šarunas Jašikevicius, Rimantas Kaukenas, Darius Songaila ja Simas Jasaitis.

Leedu koondise esialgne nimekiri: Mantas Kalnietis, Mindaugas Kuzminskas, Paulius Jankunas, Jonas Maciulis, Robertas Javtokas, Martynas Gecevicius, Adas Juskevicius, Darjus Lavrinovic, Ksistof Lavrinovic, Tomas Delininkaitis, Renaldas Seibutis, Martynas Pocius, Linas Kleiza, Donatas Motiejunas ja Jonas Valanciunas.

Korvpalli EM toimub Sloveenias 4.-22. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles