Müürsepp: Valgevene koondis on huvitav väljakutse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Liis Treimann

Valgevene korvpallikoondise abitreeneriks asuv Martin Müürsepp rääkis Postimehele, et ettepanek tehti talle juba aastavahetuse paiku. Pärast tõsist järelemõtlemist andis ta oma «jah» sõna. Kuigi uudis tuli ilmsiks alles eile, sõlmiti kokkulepe juba paar kuud tagasi.

Müürseppa ja Valgevene koondise peatreenerit Ruslan Boidakovi seob juba ammune tutvus – noorukitena kuulusid nad üheaegselt Nõukogude Liidu noortekoondisse. Boidakovi jaoks on Valgevene koondise peatreenerina debüüthooaeg.

«Minu leping on sõlmitud kolmeks kuuks, ehk suvise valikturniiri lõpuni,» rääkis juba 7. juunil Valgevenesse sõitev mees. «Eks näis, kuidas koostöö sujub, oleme veidike rääkinud, mis stiilis soovib peatreener mängida. Aga vahet ei ole, usun, et kõik stiilid on omaksvõetavad.»

Müürsepa sõnul võtab ta Valgevenes töötamist kui uut ja huvitavat väljakutset, väga suur teenimise koht see aga polevat.

EM-valikturniiriks valmistudes on Valgevene koondisel plaanis treeningulaagris Portugalis ja Eestis. Kontrollmängudest oskas Müürsepp nimetada Jaapani universiaadikoondist ja suvel Tallinnas toimuvat traditsioonilist turniiri.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles