Eesti U17 jalgpallikoondis pidi Itaaliale napilt alla vanduma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Eesti 1997. aastal sündinute U17 koondis kohtus täna Tallinnas TNTK staadionil toimunud maavõistlusmängus Itaalia eakaaslastega, keda juhendavad legendaarsed Luigi Di Biagio ja Francesco Toldo. Itaalia võitis 1:0.

Itaalia lõi mängu ainsa tabamuse 12. minutil, mil tsenderdusest tulnud palli suunas väravasse Valerio Trani. «Meie kaitse jäi veidi kaugele ja tal oli lihtne see olukord realiseerida,» kommenteeris olukorda Eesti koondise peatreener Lars Hopp. «Pärast väravat suutsime aga kiiresti mängu tempoga uuesti kaasa minna,» kiitis ta EJLi pressiteenistuse vahendusel.

«Olen meie mängu üle uhke. Hoidsime kinni oma mänguplaanist,» oli Hopp oma hoolealustega rahul. Kuigi Itaalia hoidis rohkem palli, ei suutnud nad meie vastu eriti võimalusi luua: «Võimalused olid ehk 4:3 nende kasuks. Meie mäng toimis. Alati ei saa võita,» ütles Hopp, aga lisas, et kui kuidagi kaotada, siis see mäng oli väga väärikas viis seda teha.

Individuaalselt ei soovinud Hopp kedagi spetsiaalselt välja tuua, kuna terve võistkond esines väga hästi. «Veidi rohkema õnne korral oleksime mõne kontrarünnaku ka väravaks realiseerinud, kuid täna seda ei juhtunud. Olen meeskonnaga väga rahul,» ütles ta lõpetuseks.

Eesti ja Itaalia 1996. aastal sündinute U-17 koondised kohtusid viimati omavahel mullu, kui Eesti saavutas tänu Rauno Sappineni väravale 1:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles