Napsisena autot juhtinud Fox maksis trahvi ära

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Fox.
Nate Fox. Foto: Peeter Langovits

Juba novembris alkoholijoobes olekus auto juhtimisega vahele jäänud Kalev/Cramo korvpallimeeskonna ääremängija Nate Fox maksis alles täna ära 16 012 krooni suuruse trahvisumma.

Kalev/Cramo mänedžer Remo Holsmer kinnitas Postimehele, et trahv on makstud. «Fox helistas natukese aja eest ja ütles, et tegi ülekande ära,» lausus Holsmer täna pärastlõunal.

Samas ei soovinud Holsmer avalikustada, kas klubi määras patustanud mehele ka omapoolse karistuse. «See on meie omavaheline asi,» märkis ta. «Kogu see lugu on meie jaoks juba nii vana teema, et selle ilmsiks tulek, ei tekitas enam mingeid emotsioone.»

Trahv oli seni maksmata, kuna Fox arvas, et seda teeb klubi, Kalevi juhtkond jättis selle aga omakorda mängija õlule. «Üldjuhul maksab igaüks oma trahve ise, keegi teine ei saa ju konkreetsele inimesel määratud trahvisummat tasuda,» nentis Holsmer.

Fox on varemgi seadustega pahuksisse sattunud. Mullu kevadel Saksamaal mängides jäi ta vahele kanepi tarbimisega ning sai karistuseks mängukeelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles