Sportlaskarjääri lõpetav Asko Esna läheb Saaremaale noortetreeneriks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asko Esna Tallinna Selveri särgis.
Asko Esna Tallinna Selveri särgis. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Alates sügisest saavad Saaremaa Spordikooli noormehed uue treeneri, kui Joosep Matti lahkumise järel asub noori juhendama endine Eesti koondise ja Tallinna Selveri libero Asko Esna.

27-aastane Esna lõpetab oma eduka karjääri tegevmängijana ja asub koos perega Kuressaarde elama, vahendab volley.ee. Esna on mitmekordne Eesti meister ja karikavõitja, samuti mitmekordne Eesti-Läti ühisliiga võitja.

Kahel hooajal on ta tunnistatud ühisliiga parimaks liberoks. Esna mängis Eesti rahvuskoondises alates 2006. aastast, sealjuures oli ta osaline Eesti meeskonna 12. koha saavautamisel 2011. aasta Euroopa meistrivõistlustel.

31. mail kell 12 toimub Kuressaare Spordikeskuses pressikonverents, kuhu on oodatud ajakirjanikud, lapsevanemad ja ka lapsed, kes on huvitatud treeningutest uue treeneri käe all. Pressikonverentsil saab ülevaate edasistest plaanidest ning samuti asjaosalistele küsimusi esitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles