Pajusalu: usun, et Eesti pääseb alagrupist edasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu möödunud suvel Eesti koondise särgis.
Raimo Pajusalu möödunud suvel Eesti koondise särgis. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Täna alustab Eesti meeste võrkpalli rahvusmeeskond Rakveres MM-valiksarja, kui kell 20.00 algavas kohtumises minnakse vastamisi Valgevenega.

Üsna viimasel hetkel enne valikturniiri algust toimus Eesti koondise ridades üks oluline vangerdus, kui seljavalu käes kannatava temporündaja Raimo Pajusalu asemele edutati 12 mehe sekka Andri Aganits. 

Üsna viimasel hetkel enne valikturniiri algust toimus Eesti koondise ridades üks oluline vangerdus, kui seljavalu käes kannatava temporündaja Raimo Pajusalu asemele edutati 12 mehe sekka Andri Aganits. «Treeningtsükli alguses tekkis seljas mingi põletik. Vahelduva eduga läks jälle paremaks, aga pärast viimast mängu Austria vastu hakkas taas valu tegema,» ütles Pajusalu. «Midagi pole teha, selline see sport on.»

Pajusalu usub, et Eesti võimalused järgmisse ringi pääsemiseks on head. Reedel kohtutakse Valgevenega, edasi tuleb vastamisi minna Taani ja Lätiga. «Tuleb servi hästi lüüa ja ka blokk pidama saada. Oleme heas vormis ja usun, et edasipääsuvõimalused on reaalsed. Arvan, et pigem peaksime esimesena edasi saama,» arvas Pajusalu.

Temporündaja on Valgevene koondislastega kokku puutunud klubi tasemel, kui tema koduklubi Rennes´i Volley Valgeneve koondise baasklubi Minskiga kohtus. «Eelmisel aastal Minski vastu mängides võib öelda, et nende nõrgaks kohaks on servi vastuvõtt ja kaitsemäng. Kui saame servi hästi tööle, siis on võimalused head,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles