Eesti naiskond võitis kõik mängud ja pääses kolmandasse ringi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti edukas naiskond.
Eesti edukas naiskond. Foto: cev.lu

Maailmameistrivõistluste valikturniiril Daugavpilsis alistas Eesti võrkpallinaiskond täna Leedu 3:0 (12, 19, 21). Eestlannad võitsid turniiril kõik kolm mängu ja kuulutati valikturniiri võitjaks. Iga valikturniiri parim kvalifitseerus kolmandasse ringi ehk Euroopa 20 naiskonna hulka, kes jätkavad jaanuari alguses võitlust pääsu eest finaalturniirile.

Eesti koondise peatreener Peeter Vahtra kinnitas, et kõik tema hoolealused võtsid kohtumist Leeduga tõsiselt, kuigi viimane oli enne seda kaotanud kuivalt Lätile. «Läksime andma oma parimat, teoreetilistest võimalustest – kui paljuga võime kaotada – me ei rääkinud. Kõik said mängida. Edule panime jälle aluse servidega, selle kallal olime eelnevalt palju tööd teinud,» vahendas Vahtra sõnu volley.ee.

Naiskonna kapten Mari-Liis Graumann kinnitas samuti, et mängima mindi võidu peale: «Matemaatikat me oskame, teadsime, kui palju on vaja esikoha saamiseks. Aga meid huvitas ka see võit väga ja selle nimel pingutasime. Võidu tõi üldmäng ja tugev võitlusvaim. Juba servidega tegime vastumängu raskeks.»

Lõppjärjestus: 1. Eesti 9 punkti, 2. Läti 6, 3. Leedu 3, 4. Island 0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles