Madridi Reali väravavaht Diego Lopez tahab ka uueks hooajaks klubisse jääda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Lopez.
Diego Lopez. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi põhiväravavahiks kerkinud Diego Lopez on teatanud, et soovib uuest hooajast Hispaania gigantide juures jätkata.

31-aastane Lopez ühines Madridi klubiga jaanuarikuus, kui Reali põhiväravavaht Iker Casillas sai vigastada. Klubi peatreener Jose Mourinho andis Lopezile mänguaega ka pärast Casillase tervenemist ning Lopez ei vedanud meeskonda alt.

Hooaja lõppedes teatas Lopez, et hoolimata erinevatest pakkumistest sooviks ta jääda oma praeguse tööandja juurde. «Ma olen proovinud alati kasutada võimalust, kui see tekib. Madridis on keeruline olla õnnetu. Olen alati proovinud teha asju nii hästi, kui võimalik. Varasemalt olen maininud, et iga minut Madridi Realis on kulla hinnaga. Enda plaanide järgi soovin ma jätkata. Usun, et väravavahtide vaheline konkurents on positiivne.»

Lisaks Lopezile soovib uuest hooajast tagasi puurisuule saada ka Hispaania koondise kapten Casillas, kes jäi hooaja lõpupoole pingile eelkõige Mourinhoga tekkinud lahkhelide tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles