Tiitlikaitsja Rafael Nadal pääses Prantsusmaa lahtiste avavoorus ehmatusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal edenes teise ringi.
Rafael Nadal edenes teise ringi. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel sai esimeses voorus võidu kirja Rafael Nadal, kes pärast esimese seti kaotust suutis sakslase Daniel Brandsi alistada 4:6, 7:6(4) ,6:4, 6:3.

Maailma edetabelis 59. kohta hoidev Brands alustas kohtumist paremini ja suutis esimeses setis turniirile kolmanda asetuse saanud Nadali võita. Seitse korda Pariisi turniiril triumfeerinud hispaanlasel jagus vastasele kiidusõnu: «Ta mängis uskumatult hästi. Ma proovisin oma mängu leida ja tema fantastilistele löökidele vastu saada. Ta mängis hea matši ja pani mind keerulisse olukorda.»

Pärast ootamatut mängu algust suutis aga pärast seitsmekuulist võistluspausi kaheksasse finaali jõudnud ning neist kuus võitnud Nadal oma mängu paremini käima saada ning edenes avavooru võiduga teise ringi, kus tema vastaseks on Martin Klizani-Michael Russelli matši võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles