Sergei Zenjov vahetab klubi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleval hooajal Sergei Zenjov enam Lvivi Karpatõ särki ei kanna.
Tuleval hooajal Sergei Zenjov enam Lvivi Karpatõ särki ei kanna. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov peab hakkama otsima uut koduklubi. Zenjovi tööandja Lvivi Karpatõ teatas oma kodulehel, et meeskonnas seisavad ees suured muutused ja klubi müüb koguni maha 19 mängijat ja nende seas on ka Zenjov.

Samas Eesti koondislase jaoks pole kindlasti tegemist kurva uudisega, kuna mõned nädalad tagasi avaldas mees ka ise lootust, et ehk õnnestub tal suvel klubi vahetada. «Olen viis ja pool aastat siin olnud ning peab ka midagi muud proovima. Tänavuse hooaja järel on mul veel üks aasta lepingut, kuid sooviksin juba suvel lahkuda. Midagi peab muutma,» avaldas Zenjov mai keskpaigas.

Karpatõ käsi ei ole viimastel aastatel Ukraina liigas kõige paremini käinud ja seetõttu otsustas klubi ka 19 mängijast loobuda. Tänavu lõpetas Karpatõ hooaja 16 meeskonna konkurentsis 13. kohaga.

Kevadel pikalt vigastuspausilt naasnud Zenjov näitas seejärel küllaltki korralikku vormi ja Ukraina kõrgliigas käis ta väljakul kümnes kohtumises ja lõi kolm väravat. Lisaks sai ta ühe tabamuse kirja ka Ukraina karikasarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles