Rahvusnaiskond jäi Venemaale ka teises mängus alla

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste korvpallikoondis kohtus Venemaaga. Merike Anderson.
Naiste korvpallikoondis kohtus Venemaaga. Merike Anderson. Foto: Rando Reining

Eesti naiste korvpallikoondis pidas Leedus Druskininkais esmaspäeva õhtul teise treeningmängu valitseva Euroopa meistri Venemaaga ja sai 64:94 kaotuse.

Eesti naiskonna resultatiivseim oli 19 punktiga Merike Anderson.

«Kolm veerandaega suutsime nendega sammu pidada, ent siis jäi lihtsalt jõust puudu,» kommenteeris 15 punkti visanud Mirjam Nikolai teist mõõduvõttu idanaabritega. «Täna mängis Venemaa oma täiskoosseisuga, eelmises kohtumises oli neil paar põhitegijat puudu.» Venemaa ridades on ka kaks kahemeetrist mängijat.

«Kokkuvõttes oli väga kasulik kogemus ja saame nendega mängitud küll. Mõlema kohtumise viimastest veerandaegadest on kahju, ent füüsiliselt oleme neist lihtsalt nõrgemad,» lisas Nikolai.

Pühapäeval peetud mängus said venelannad 80:57 võidu. Nüüd sõidab koondis tagasi Eestisse ja enne Luksemburgis toimuvaid valikmänge kohtutakse sel nädalavahetusel kahel korral Läti U20 esindusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles