35-aastane Hollandi võrkpallilegend leiti Hispaanias sidruniistandusse maetuna

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidruniistandus, kust  Ingrid Visseri ja tema elukaaslase Lodewijk Severeini pooleldi maetud surnukehad leiti.
Sidruniistandus, kust Ingrid Visseri ja tema elukaaslase Lodewijk Severeini pooleldi maetud surnukehad leiti. Foto: SCANPIX

Endine Hollandi naiste võrkpallikoondise liige Ingrid Visser ja tema elukaaslane Lodewijk Severein leiti Hispaanias Murcia linna lähistelt surnuna.

35-aastane Visser ja tema 57-aastane kaaslane läksid Hispaanias kaduma 13. mail ja leiti täna Murcia lähistelt osaliselt maetuna, teatas kohalik politsei. Politsei on kahtlusalustena kinni pidanud kolm meest, kellest üks on hispaanlane ja kaks rumeenlast.

Visser ja Severein olid Hispaanias viljatusravil. Arst, kellega neil oli kohtumine kokku lepitud võttis politseiga ühendust, kui paar kohale ei ilmunud.

Eelmisel aastal tippspordist taandunud Visser kuulus veel 2011. aasta MMil Hollandi rahvusnaiskonna ridadesse, ta on koondist esindanud 514 korda ja osales ka Atlanta olümpial ja on 1995. aasta Euroopa meister. 2010. kuni 2012. aastani mängis ta klubivõrkpalli Murcia naiskonna ridades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles