Piltuudis: Lilleküla staadionil vahetatakse enne koondise sõprusmänge osaliselt muru

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muruvahetus Lilleküla staadionil.
Muruvahetus Lilleküla staadionil. Foto: Facebook / Eesti Jalgpalli Liit

Eesti jalgpallikoondise eesootavateks sõprusmängudeks paigaldatakse Lilleküla staadioni lõunatribüüni väravavahialasse uus muru.

Eesti Jalgpalli Liidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja ütles, et kuna Lõunatribüün saab tänu katusele palju vähem päikesevalgust, siis on ka väravavahiala kahjustused palju laialdasemad. Kaldoja lisas, et sellist muruvahetust tehakse tavaliselt korra aastas, kuid olenevalt mängukoormusest on mõnel hooajal vaja trahviala muru ka kaks korda vahetada. Muru tellib Eesti Jalgpalli Liit OÜ Murumarilt. «Nende muru kvaliteet tõuseb iga aastaga,» on Kaldoja rahul.

Eesti koondisel ja Lilleküla staadionil on ees tihe mänguperiood, mistõttu ka muruvahetus aset leidis. Juba esmaspäeval võõrustavad sinisärgid Kristen Viikmäe lahkumismängus Valgevenet, järgmisel reedel kohtutakse Trinidadi ja Tobago meeskonnaga ning neli päeva hiljem on Eesti vastaseks Kõrgõzstan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles