Prantsuse lahtistel jõuti vihmapauside vahel lõpetada vaid kolm mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Stosur.
Samantha Stosur. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste tänast päeva segab tugevalt vihm ja nii on praeguseks suudetud lõpule viia vaid kolm üksikmängu.

Naiste seas ei andnud mullune poolfinalist, maailma üheksas reket Samantha Stosur vähimatki võimalust 42-aastasele jaapanlannale Kimiko Date-Krummile, võites 6:0, 6:2. Avasett kestis seejuures 21 minutit ja Date-Krumm sai seal kõigest kümme punkti.

Teises lõppenud naiste üksikmängus sai kolumblanna Mariana Duque-Marino (WTA 162.) 6:2, 6:0 jagu tšehhitarist Kristyna Pliskovast (WTA 102.). Enne vihmapausi lõppes ka üks meeste üksikmäng, kuid seal oli Alejandro Falla pärast avaseti 4:6 kaotamist ja teises 0:1 kaotusseisu jäämist sunnitud andma terviseporbleemide tõttu bulgaarlasele Grigor Dimitrovile loobumisvõidu.

Hetkel on aga väljakud Pariisis taas kaetud ning seetõttu tundub tõenäoline, et Kaia Kanepi täna mängima ei pääse. Kanepi avaringi kohtumine Klara Zakopalovaga (WTA )on ajakavas kirjas neljanda väljaku kolmanda mänguna. Enne vihmapausi jõuti seal alustada esimese mänguga, kus kohtuvad argentiinlane Federico Delbonis ja sakslane Julian Reister.

Avaseti võitis Reister kiires lõppmängus 7:6 (2), teise aga kindlalt 6:1 Delbonis. Argentiinlane asus ka kolmandas setis 1:0 juhtima, kui vihm mängu lõpetas. Pärast seda kohtumist on ajakavas veel ka naiste üksikmäng Irina-Camelia Begu ja Silvia Soler-Espinosa vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles