MMil põrunud Venemaa hokikoondise peatreener pääses vallandamisest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jäähokikoondis, taga vasakul peatreener Zinetulla Biljaletdinov.
Venemaa jäähokikoondis, taga vasakul peatreener Zinetulla Biljaletdinov. Foto: SCANPIX

Äsja lõppenud jäähoki MMil suursoosikuna juba veerandfinaalis konkurentsist langenud Venemaa koondise peatreener Zinjatulla Biljaletdinov saab võimaluse koondise tüüri juures peatreenerina jätkata.

Vähem kui kümne kuu pärast Venemaal toimuvate Sotši olümpiamängude eel otsustas Venemaa jäähokiliit, et koondise juhtkonda siiski vahetama ei hakata. Venelaste 3:8 kaotus veerandfinaalis USAle ristiti aga mõistagi täielikuks läbikukkumiseks.

«Alaliidu juhatus andis treenerite ja mängijate esitusele MMil ebarahuldava hinnangu – meil oli põhjendatud eeldus loota medalit, aga saime vaid kuuenda koha. Seega oli tegu ebaõnnestumisega,» lausus alaliidu president Vladislav Tretjak väljaande Sport Ekspress vahendusel. «Peame kõik tehtud vead üle vaatama ning koguma kokku kõik oma paremad mängijad – nii KHList kui ka NHList. Siis saavad treenerid asuda meeskonda olümpiamängudeks ette valmistama,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles