Israel sai Tartus napilt jagu 60 meetri joonest, Leibak oli kaugushüppes neljas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel.
Märt Israel. Foto: Liis Treimann

Tartus toimuvatel Gustav Sule mälestusvõistlustel kergejõustikus pidi Märt Israel leppima meeste kettaheites kolmanda kohaga.

Seejuures polnud Israelil enne viimast vooru veel 60-meetrist heidet kirjas, alles siis tuli 60.72. Võitis rootslane Leif Arrhenius tulemusega 61.38, tema kaasmaalane Daniel Stahl heitis paremuselt teise mehena 60.74 ehk kaks sentimeetrit Israelist rohkem. Martin Kupper sai kirja 56.80, mis andis kuuenda koha.

Naiste kaugushüppes naasis mitme aasta pikkuse võistluspausi järel rajale vigastustest paranenud Kaire Leibak. Eestlanna algus oli ettearvatult rahulik - 5.71 andis neljanda koha. Võidu võttis lätlanna Lauma Griva, kes hüppas 6.72.

Meeste odaviskes sai Tanel Laanmäe kirja 78.26, mis andis kolmanda koha. Võitis Ivan Zaitsev Usbekistanist, kes läks selle tulemusega maailma edetabelis 8. kohale. Teine oli valgevenelane Vladimir Kozlov tulemusega 82.49. Marko Jänes viskas parimal katsel 76.82, mis andis neljanda koha.

Naiste kõrgushüppe võitis Grete Udras, ületades 1.86. Meeste kaugushüppes oli isikliku rekordiga 7.76 parim Rain Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles