Talts säras ning Varese viigistas Siena vastu põnevas poolfinaalseerias seisu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts.
Janar Talts. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislaste Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi koduklubid Siena Montepaschi ja Varese Cimberio pidasid Itaalia meistriliiga poolfinaalseeria teises mängus ülitasavägise ja põneva lahingu, kust väljus 64:62 võitjana Varese. Finaalseeria seis on nüüd 1:1 viigis.

Varese võitis poolaja kolme punktiga ning vahe püsis napp lõpusekunditeni. 62:62 viigiseisul tegi Bobby Brown Varese tagamehele Mike Greenile 2,6 sekundit enne lõppu viskel vea ning Green tabas mõlemad vabavisked. Siena jõudis pärast minutilist mõttepausi veel viskele, kuid Browni kolmene jäi väga lühikeseks.

Erinevalt avamängust pääses seekord Varese poolel platsile ka Talts ning kasutas oma võimaluse suurpäraselt ära - ta tabas lõpuminutitel Varese jaoks üliolulise kolmese ning tegutses võimsalt lauas. Kokku jäi tema arvele 17 mänguminutiga viis punkti (kahesed 1/2, kolmesed 1/1) ja meeskonna parimana tervelt 11 lauapalli, lisaks üks korvisööt ning üks blokk.

Kangur rassis platsil 25 minutit ning tõi selle ajaga seitse punkti (kahesed 2/2, kolmesed 1/4, vabavisked 0/2) ja seitse lauapalli. Varese resultatiivseimad olid 13 punktiga Green ja Bryant Dunston, Siena parimana kogus Daniel Hackett 17 punkti. Seeria kolmas ja neljas kohtumine peetakse vastavalt neljapäeval ja laupäeval Siena koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles