Viikmäe kohtus lahkumismängu eel kooliõpilastega

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Viikmäe
Kristen Viikmäe Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondist 114 korral esindanud Kristen Viikmäe käis oma lahkumismängu eel kohtumas Pelgulinna Gümnaasiumi õpilastega.

Jalgpalliliidu poolt korraldatud külastusel kuulasid koondise ründajat 5.-7. klassi õpilased, kellele Viikmäe rääkis oma karjäärist ning jagas oma kogemusi. Lisaks kutsus ta lapsed oma lahkumismängule, mis toimub A. Le Coq Arenal esmaspäeval kell 20, kui meie vastaseks on Valgevene.

Debüüdi Eesti koondises tegi Viikmäe 17-aastaselt 26. jaanuaril 1997 maavõistlusmängus Liibanoniga. Enne oma viimast koondisemängu on ründajal kirjas 15 väravat.

Teatavasti on Eesti Jalgpalli Liidul traditsioon, millega austatakse kõiki karjääri lõpetamisest teatanud ja koondise eest vähemalt 100 kohtumist pidanud mängijaid lahkumismatšiga. Seni on taoliselt austatud Marko Kristali (143 mängu/9 väravat), Martin Reimi (157/14), Mart Poomi (120/0) ja Indrek Zelinski (103/27) panust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles