Cruyff: Barcelona peaks peatreenerit vahetama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Cruyff.
Johan Cruyff. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna legend Johan Cruyff teatas, et Barcelona peaks palkama endale uue peatreeneri. Cruyffi arvates peaks uus juhendaja ametis olema kuni tiimi praegune peatreener Tito Vilanova suudab lõplikult vähi alistada.

Vilanova sai Barcelona peatreeneriks eelmisel suvel, kui ta võttis ameti üle Pep Guardiolalt. Siiski ei saanud ta terve hooaja jooksul meeskonna juures olla, kuna vahepeal käis ta New Yorgis ravil. Sel ajal juhendas meeskonda abitreener Jordi Roura, vahendab Eurosport.

«Tito’l on vähem kogemusi kui Pep Guardiolal. Lisaks on tal üks suur probleem ja see on tema haigus. Ei ole mõistlik juhendada meeskonda, kui sa üritad samal ajal enda tervist korda saada. Kas on võimalik Barcelonat juhendada, kui sa ei ole 100 protsenti terve?» märkis Cruyff. «Ma soovitaksin tal ennast esmalt terveks ravida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles