FC Barcelona tähtmängija lahkub klubist: pinge oli liiga suur

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

FC Barcelona jalgpalliklubi pikaaegne esiväravavaht Victor Valdes lahub tänavuse hooaja järel klubist ja tema uueks töökohaks on saamas AS Monaco. Viimasel kümnendil stabiilselt Barcelona esiväravavahiks olnud Valdes on otsustanud tiimist lahkuda, kuna tema rolliga kaasnes ka suur pinge.

Valdese leping klubiga kestab järgmise aastani, kuid ta ei ole soovinud seda uuendada ja seejuures on ta avaldanud soovi klubist lahkumise osas, kirjutab Reuters.

«Ma tean, et ma võlgnen sellise teguviisi tõttu paljudele selgituse. Barcelona on andnud mulle kõik ja ma võlgnen neile samuti kõik, kuid Barcelonas väravavhi rolli täitmine avaldab suurt pinget. Tegemist on raske otusega ja ma ei taha, et inimesed arvaksid, et teen seda raha pärast,» rääkis Valdes. «Mul on veel üks aasta lepingut järel, kuid tahan leida kõigi jaoks parima lahenduse.»

Valdes on olnud Barcelona esiväravavaht alates hooajast 2003/04 ja ta on aidanud klubil võita kuus Hispaania liigatiitlit ja kolm Meistrite liiga karikat.

Teiste seas olid valdese tänasel pressikonverentsil kohal ka tiimikaaslased Andres Iniesta, Carles Puyol ja Xavi.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles