Šokeerivad fotod Oscar Pistoriuse verisest vannitoast lekkisid meediasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius.
Oscar Pistorius. Foto: SCANPIX

Briti uudistekülg Sky News avaldas esmakordselt fotod verisest vannitoast, kus jooksja Oscar Pistorius lasi maha oma modellist elukaaslase Reeva Steenkampi.

Fotodel on näha verine WC ning kaks kuuliauku ruumi ukses. Sky Newsi kinnitusel jõudsid fotod avalikkuse ette seoses selelga, et juhtumit uurinud politseinikud on sattunud omakorda sisejuurdluse alla. Väidetavalt on jooksja elamust, kus tragöödia aset leidis, kadunud mitu hinnalist käekella.

Pistorius lasi oma elukaaslase Steenkampi maha ööl vastu 14. veebruari, pidades enda sõnul kogemata naist majja tunginud murdvargaks. Kohus leidis aga tema tunnistuses vastukäivaid väiteid ning esitas seetõttu lõuna-aafriklasele süüdistuse ettekavatsetud mõrvas. Kautsjoni vastu vabaduses viibiv Pistorius astub järgmisel korral kohtu ette teisipäeval, 4. juunil.

Vaata Sky Newsi avaldatud fotosid siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles