Rüütli: Valgevene on ebameeldivalt tugev meeskond

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Esmaspäeval kohtub Eesti jalgpallikoondis Lilleküla staadionil Kristen Viikmäe lahkumismängus Valgevenega. Eestlaste peatreener Tarmo Rüütli kiitis enne mängu vastaseid ning avaldas lootust, et eelseisvast kolmest mängust õnnestub Eestil mõni võit siiski võtta.

«Valgevene on ebameeldivalt tugev meeskond, kes liigub praegu väga heas tuules,» arutles Rüütli. «Kui neid kellegagi võrrelda, siis näiteks Poolaga. Kõik on tahtmist täis ja nad on hästi keskendunud meeskond.»

Eesti koondise esmaspäevane koosseis veel selge ei ole. «Ei tea, kui palju ja kes mingites mängudes mängivad. Tuleb ühildada koondise huvisid ja vajadusi.» Rüütli üritab oma sõnul teha kõik endast oleneva, et kõik kohale sõitnud mängijad mänguaega saaksid.

Valgevenes FK Gomeli meeskonnas mängiv Eesti koondise väravavaht Artur Kotenko kiitis samuti vastaseid. «Neil on hea meeskond, kus on kiired ja tehnilised mängijad. Paljud mehed tahavad ennast peatreenerile tõestada ja näidata, et nad sobivad koondisesse,» rääkis Kotenko. Oma eluga on puurivaht Valgevenes rahul ja ta naudib enda mängu.

Lisaks esmaspäevasele mängule Valgevenega võõrustab Eesti 7. juunil Trinidadi ja Tobago koondist ja 11. juunil Kõrgõzstani. «Arvan, et meil on võimalik nendest mängudest võite võtta,» ütles Rüütli lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles