Eesti iluvõimlemise juunioride rühm saavutas EMil 11. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juunipride rühmakava naiskond.
Eesti juunipride rühmakava naiskond. Foto: UEG

Austria pealinnas Viinis toimuvatel iluvõimlemise 29. Euroopa meistrivõistlustel jagati eile välja medalid juunioride (13-15.a.) iluvõimlemise rühmkavades. Autasustamispoodiumil moodustasid võiduka esikolmiku Venemaa, Valgevene ja Bulgaaria rühmad.

Eestit esindanud Võimlemisklubi Janika võimlejatest koosnev võistkond näitas kahel päeval suurepärast võistlusnärvi ning sooritas viie rõngaga harjutuse kindlalt ja kaotusteta. 24 riigi seas pälvis meie rühm mitmevõistluse tulemusena  11. koha, mis on läbi aegade kõrgeim koht rühmkavade arvestuses. Rühm võistles järgmises koosseisus: Kärolin Rentel, Marian Kandimaa, Kristiina Kingo, Brigita Nõmmsalu, Kirsika Tätte ja Hanna-Liis Schütz, neid juhendasid treenerid Kai Tanni ja Irina Danbrova.

EM-võistluste täiskasvanute individuaalkavade võistkonnavõistluses saavutas esikoha Venemaa võistkond Ukraina ning Valgevene ees. Eesti võistkond koosseisus Carmel Kallemaa, Viktoria ja Olga Bodganova saavutasid 12. koha.

Individuaalvõistluses saavutas parima tulemuse käesoleval aastal esmakordselt täiskasvanute arvestuses võistlev Carmel Kallemaa, kes 62 võistleja hulgas pälvis palliharjutuses 23. koha, Viktoria Bogdanova oli 26.

Täna toimuvad finaalvõistlused, kus võistlevad nii üksikalade kui ka rühmkavade 8 parimat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles