Kreeka rallil JWRC klassis kolmanda koha saanud Pärn: läksime kindla peale välja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja Ken Järveoja.
Sander Pärn ja Ken Järveoja. Foto: Timo Anis

Kreeka MM-rallil Junior WRC klassis enne viimast peäva neljandal kohal olnudSander Pärn – Ken Järveoja suutsid ralli lõpuks tõusta poodiumi kolmandale astmele.

Akropolise MM ralli viimasel päeval sõideti neli kiiruskatset. Pärn – Järveoja olid seadnud eesmärgiks proovida tagasi võidelda poodiumikoht, mis laupäeval kahe rehvi purunemise tõttu käest libises. Võidu sõideti Türklase M. Bostanciga. «Rebimine oli tihe ja hoidsime Bostancil pinget peal,» rääkis Pärn. Noormees lisas, et viimasele, pea 30 km katsele, mindi proovima veel kohta tagasi võita ja lõpuks see õnnestuski. «Türklane tegi vea ja katkestas ning meie suutsime vigu vältida ja nii tõusimegi kolmandaks. See teeb tõsiselt rõõmu,» rääkis Pärn.

«Ralliga tervikuna jääme rahule. Püstitatud eesmärk sai täidetud ja tulemus pakub rahulolu. Läksime kindla peale välja enne rallit, sest arvasime et teed on siin veelgi hullemad kui tegelikult olid,» rääkis Pärn.

«Kui nüüd hinnata oma sõidukiirust, siis võin õelda, et kiiruse osas oli veel meil varu olemas. Täna olid Tidemand ja Suarez omast klassist ning vastu neile veel ei saanud, kuid teisi konkurente suutsime seekord edestada. Tänane tulemus näitab seda, et meie töö on kandnud vilja ning kuidas paremini seda saakski tähistada kui mitte poodiumikohaga Akropolise rallilt,» märkis Pärn.

Junior WRC sarja järgmine etapp on Soome MM-ralli, mis sõidetakse augusti alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles