Maailma kuulsaim räppar: olin sutenöör, vahendasin väga paljudele tippsportlastele prostituute

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snoop Dogg
Snoop Dogg Foto: SCANPIX

Maailmakuulus USA räppar Snoop Dogg tunnistas, et tegutses 2003. aastal sutenöörina ning vahendas prostituute tippsportlastele ja meelelahutustöötajatele.

«Panin kokku ühe grupi ja korraldasin Playboy tuuri – sõitsin ees ja mulle järgnes buss, kus oli kümme prostituuti. Ma võisin neid ise panna, vallandada ja palgata uued: see oli minu programm. Sõitsin niimoodi linnast linna, hotellitoast hotellituppa, sportlase juurest sportlase juurde, meelelahutaja juurest meelelahutaja juurde,» sõnas Snoop Dogg, kes ühtegi nime polnud nõus avaldama, kuid andis tugevaid vihjeid. «Kui ma olin näiteks linnas, kus Denver Broncos või Denver Nuggets mängisid, kasutasid mitu mängijat minu naiste teenust. Nad tulid minuga chillima, valisid välja oma lemmiku ja tegid seda. Väga paljud sportlased ostsid minu käest naisi.»

Küsimusele, miks Snoop Dogg sellise äriga tegeles, kuigi ta oli juba tollal multimiljonär, vastas ta, et täitis lihtsalt üht oma lapsepõlveunistust.

«Lapsena unistasin sutenööri ametist. Ja siis mingil hetkel ütlesin endale – pagan, ma pean selle ära tegema,» märkis mustanahaline räpimees.

*Snoop Doggi sõnakasutus oli Postimehe tõlkest märksa vulgaarsem

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles