Üllatuskäik: Venno asendab Meresaart

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno
Oliver Venno Foto: Liis Treimann

Homme Eesti aja järgi kell 20 Rotterdamis peetava MM-valikturniiri avavoorus Türgiga kohtuva Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel saadab algkoosseisus mõneti üllatuslikult Argo Meresaare asemel platsile eelmisel laupäeval 19. sünnipäeva tähistanud Oliver Venno.

«Venno on väga hea välja näinud,» lausus Keel, kes ei karda, et rahvusmeeskonnas esimeses tähtsas mängus platsile tulev noor mängija sisuliselt edasipääsu otsustavas kohtumises läbi põleb. «Türklased on Meresaart näinud. Venno mängu panekuga teatud riskid kaasnevad, kuid ta peaks vastastele olema suurem mõistatus.»

Keel oli telefoniühenduses Lätis sündinud ja veel eelmisel aastal Türgi koondise konsultandina tegutsenud Gennadi Paršiniga, kelle käest ta olulisi näpunäiteid sai. «Läheme Türgit blokiga kimbutama,» täpsustas ta.

Venno kõrval moodustavad Eesti algrivistuse sidemängija Kert Toobal, nurgaründajad Jaanus Nõmmsalu ja Keith Pupart, temporündajad Janis Sirelpuu ja Raimo Pajusalu ning libero Sten Esna.

Homses avamängus lähevad vastamisi Holland ja Läti. MM-turniiri otsustavasse kolmandasse ringi pääsevad kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles