Vucinic: kahju, et üks kaotama peab

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Nenad Vucinic.
Treener Nenad Vucinic. Foto: Toomas Huik

Kalev/Cramo peatreener Nenad Vucinic selgitas pärast võidukat kohtumist TÜ/Rocki vastu, et meeskond suutis tugevalt mängida ning mõlema tiimi kehv visketabavus ei üllatanud teda sugugi.

«Kui tahame seeriat võita, siis peame mängima veel tugevamalt,» sõnas ta. «Mõlemad meeskonnad mängisid väga head kaitset. Ja madal visketabavus näitab suurt pinget, mis siin seerias valitseb.»

«See vastasseis on nii võimas ja kahju on isegi, et üks kaotama peab,» lisas treener.

Vucinic selgitas, et kuigi tihtilugu kritiseeritakse Kalevit, et nad ei mängi kuigi meeskondlikult, siis tema arvates pole taolisteks väideteks alust.

«Vahest võib tunduda, et oleme individuaalselt mängiv meeskond, kuid mina ei näe seda asja nii. Rockil on ju ka individuaalselt häid mängijaid – kui näiteks Tsintsadze või Beard pealeviskele lähevad, siis neid ju ei kritiseerita,» mõtiskles Vucinic. «Kõigil on omad nõrkused. Kui näiteks Linehan mängiks rünnakutel veel paremini, siis ta ilmselt poleks siin liigas vaid NBAs.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles