Janar Talts ja Varese Cimberio võitsid poolfinaali viienda mängu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskondade peatreenerid Luca Banchi ja Francesco Vitucci.
Meeskondade peatreenerid Luca Banchi ja Francesco Vitucci. Foto: SCANPIX

Itaalia korvpalli meistriliigas kohtusid poolfinaalmängus omavahel Eesti koondislaste Kristjan Kanguri ja Janar Taltsi koduklubid. Seeria viienda mängu võitis Varese, kes selle tulemusega vormistas seeria üldseisuks 2:3.

Varese asus mängu kohe esimesel veerandajal domineerima, võites avaveerandi 31:15. Teisel veerandajal suutis Siena vahet vähendada ja puhkama mindi Taltsi koduklubi 43:32 eduseisus. Teise poolaja alguses suutsid Varese klubi mehed edu hoida, ent neljandal veerandajal jõudsid Siena mehed vahepeal juba ohtlikult lähedale ning minut enne kohtumise lõppu oli seis Varese kasuks vaid 67:66. Siis näitasid aga Taltsi koduklubi mehed kindlamat mängu ja nii võeti 71:67 võit.

Võitjate poolt viskas Adrian Banks 18 punkti, Janar Taltsi arvele jäi 11 silma ja 5 lauapalli, mänguaega jagus eestlasele 23 minutit. Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi resultatiivseimaks oli 25 punktiga panustanud Bobby Brown, Kangur 17 minutiga punktiarvet avada ei suutnud.

Nelja võiduni peetava seeria kuues mäng peetakse ülehomme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles