Rally Estonia passi soetanute vahel läheb loosi sõiduauto

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VW Golf 7 Trendline BMT 1.4 TSI 90kW
VW Golf 7 Trendline BMT 1.4 TSI 90kW Foto: Jaanus Ree

Auto24 Rally Estonia eelmüügist rallipassi ostnute vahel loositakse välja uus erituuninguga Volkswagen Golf 7

Juba 19.-20. juulil sõidetakse Otepääl ja ümbruskonnas selle aasta auto24 Rally Estonia, mis toob siia lisaks kodustele tippudele nimekaid välisvõistlejaid. Teist aastat järjest on auto24 Rally Estonia FIA European Historic Rally meistrivõistluste etapiks.

Võistlusele registreerimine on alanud ning näiteks Historic autosid on kirjas juba 30. Teiste hulgast leiab eelmisel aastal teiseks tulnud Valter Jenseni tuttava B-rühma Lancia 037 autoga. Näha saab ka selliseid masinaid nagu Audi Quattro, Triumph Vitesse ja ka meie rallipublikule tuttavat Volga 24 võistlusautot, mille toovad rajale eestlased – Toomas Henk ja Sander Grün.

Lisaks nimekatele sõitjatele nii Historic kui modernsete autode arvestuses on tänavu veel üks väga mõjukas põhjus, et osta auto24 Rally Estonia pilet eelmüügist. Kõigi 30.05-14.07 eelmüügist auto24 Rally Estonia rallipoest www.rallyestonia.ee või www.auto24.ee rallipassi ostnute vahel läheb loosi päriseks erituuninguga VW Golf 7 Trendline BMT 1.4 TSI 90kW 6-k. manuaal, väärtusega 21 500€.

Passi saab osta auto24 Rally Estonia rallipoest www.rallyestonia.ee või www.auto24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles