NHL: Chicago Blackhawks on finaalist ühe võidu kaugusel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicago Blackhawksi mängijad.
Chicago Blackhawksi mängijad. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL liigub finaalikoha suunas Chicago Blackhawksi meeskond, kes alistas läänekonverentsi finaalseeria neljandas mängus 3:2 tiitlikaitsja Los Angeles Kingsi ja juhib seeriat nüüd 3:1.

Kings asus kodujääl kohtumist Slava Voinovi tabamusest juba neljandal minutil juhtima, ent Bryan Bickell viigistas peagi. Teise kolmandiku algul viis Dustin Penner Kingsi uuesti ette, kuid poolteist minutit enne kolmandiku lõppu tõi Patrick Kane'i värav jälle tabloole viiginumbrid.

Viimast kolmandikku oli mängitud minut ja kümme sekundit, kui Marian Hossa viskas Chicago võiduväravaks osutunud tabamuse. Kings oli seejuures püsinud kodujääl kaotuseta 16 viimast mängu. Viies mäng peetakse laupäeval Chicagos.

Idakonverentsis on finaalist samuti vaid ühe võidu kaugusel Boston Bruins, kes juhib seeriat Pittsburgh Penguinsi vastu 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles