Joel Lindpere: käin arsti juures isegi neil päevadel, kui võiksin olla koos perega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal) Eesti jalgpallikoondise treeningul.
Joel Lindpere (paremal) Eesti jalgpallikoondise treeningul. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere tõdes ERRi spordiportaalile antud pikas intervjuus, et hooaeg pole uue koduklubi Chicago Fire’iga kulgenud loodetud moel, kuid kõige tähtsamad on tema jaoks mänguminutid ja tervis.

«Minu karjääri jaoks on olnud punktiseisu kohalt kõige viletsam aasta, aga võin öelda, et olen väga õnnelik, et saan mängida ja olen suutnud vältida – ptüi-ptüi-ptüi – vigastusi. Kui sa saad mängida, siis midagi paremat olla ei saa,» lausus Lindpere.

Poolkaitsja kirjeldas, et peab erinevatel põhjustel arstide jutul käima vähemalt korra nädalas. «Kasutan Eesti tipparste, et käia ravil isegi vabadel päevadel, mis tegelikult võiksid mul olla lihtsalt puhkamiseks ja perega koos olemiseks. Aga ma arvan, et see tasub ära. Et mingeid suuremaid asju vältida ja et tulevikus oleks normaalne elu,» leidis Lindpere.

Loe täispikka usutlust Joel Lindperega ERRi spordiportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles