Nadal alistas maratonmatšis Djokovici ja pääses Prantsusmaa lahtiste finaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel selgus täna esimene meeste üksikmängu finalist, kui maailma neljas reket Rafael Nadal alistas üle nelja tunni kestnud matšis edetabelis esikohta hoidva Novak Djokovici 6:4, 3:6, 6:1, 6:7(3), 9:7.

Kohtumist alustas paremini Nadal, kes võitis esimese seti, ent kohe teises setis pööras serblane Djokovic mängu enda kasuks. Kolmas sett kuulus taas kindlalt liivaväljakute kuningaks peetavale Nadalile, aga neljandas setis pani kiires lõppmängus oma paremuse maksma taas Djokovic. Maailma esireket sai viiendas otsustavas setis küll juhtima, ent Nadal viigistas ja seisult 4:4 hoidsid mõlemad kindlalt oma servi. Lõpuks õnnestus Hispaaniat esindaval Nadalil näidata siiski paremat mängu ja temast sai esimene finalist. Sealjuures oleks tänavune turniirivõit Nadalile juba kaheksas Prantsusmaa lahtiste triumf.

Teises poolfinaalis on täna omavahel vastamisi maailma viies reket David Ferrer ja kodupubliku ees mängiv Jo-Wilfried Tsonga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles