Poolfinaalis kaotanud Djokovic süüdistas liiga kuiva väljakut

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste poolfinaali maratonmatšis Rafael Nadalile kaotanud maailma esireket Novak Djokovic kommenteeris pärast mängu, et väljak oli liiga kuiv.

Djokovic kaotas rohkem kui neli tundi kestnud matši 4:6, 6:3, 1:6, 7:6(3), 7:9.

«Ma ei palunud väljakut kasta selleks, et oma vastast libisema panna. Ma tegin seda enda pärast, sest tundsin, et väljak oli väga kuiv. Kui üks mängija tahab kastmist ja teine mitte, siis kelle arvamus peale jääb? Minu jaoks oli raske liikudes suunda vahetada ja usun, et see oli vale, mis kokkuvõttes tehti,» rääkis Djokovic pärast mängu.

Võidu võtnud Nadali väljaku pinnas aga ei häirinud. «Mina ei tundnud, et oli libe, aga kõik võivad selliseid asju (väljaku kastmist- toim.) küsida. Tundub, et reegliks on see, et mõlemad mängijad peavad väljaku kastmiseks nõustuma. Kohtunik küsis minu käest seda korra ja ma ütlesin, et pole vaja. Aga kui oleks väljakut kastetud, siis poleks ma sellele vastu olnud,» muljetas Nadal.

Seitsmekordne Prantsusmaa turniiri võitja Nadal kohtub finaalis kaasmaalase David Ferreriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles