EM-valikmäng: naiste korvpallikoondis alistas Hollandi 77:54

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis mängus Luksemburgiga.
Eesti koondis mängus Luksemburgiga. Foto: fibaeurope.com

Eesti naiste korvpalli rahvuskoondis kohtus täna EM-valikmängus Hollandiga ning sai kindla 77:54 võidu ja jätkab enne alagrupi viimast kohtumist täiseduga. Merike Anderson tõi Eestile 22 punkti ja tegi 6 vaheltlõiget, ent patustas ka 8 pallikaotusega, Viive-Kai Rebane lisas 10 punkti ja 10 lauapalli ning Laina Mesila-Kaarmann 10 pukti ja 9 lauapalli. Hollandi resultatiivseimana viskas Chatilla van Grinsven 15 punkti.

Avapoolajaks oli Eesti 30:34 kaotusseisus, kuigi juhtis teise veerandaja alguses 27:18. Kolmandal veerandajal tegid eestlannad taas vahespurdi ning kui veerandaja lõpuni jäi kolm minutit, oli Eesti kätte võidelnud 46:36 eduseisu ja enne viimast kümmet minutit oli eduseis 51:40. Neljandal veerandajal tegi Eesti jõudude vahekorra lõplikult selgeks ning viis minutit enne lõppu oli edumaa 20-punktiline 63:43 ja mängu lõpuks olid tabool numbrid 77:54.

Eile alistas Eesti Luksembrugi 79:53 ning pühapäeval on vastaseks Kreeka. Holland kaotas eile Kreekale 59:61.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles