Janika Sunshine saavutas rühmvõimlemise MMil neljanda koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine.
VK Janika Sunshine. Foto: Alex Kostowetzky/Motusmedia.org

Rühmvõimlemise MM toimus 7.-9. juunil Soomes Lahtis, kus kokku osales 27 võistkonda 14 riigist. Eestit esindas suurvõistlusel VK Janika Sunshine, kes saavutas kokkuvõttes neljanda koha.

 

Loosi tahtel võistles VK Janika Sunshine kahekümne kolmandana, kohe peale Soome OVO Team´i. Avapäeva järel oli VK Janika Sunshine kõrgel neljandal kohal. Liidrikohta hoidis Venemaa, Soome ja Bulgaaria ees. Esineliku vahed olid väga väikesed.

Finaalvõistlus, kus VK Janika Sunshine startis viimasena, oli väga dramaatiline ja pingeline. Venemaa võistkond Madonna võitis kolmandat korda järjest kuldmedalid. Vaid 0,05 punktise kaotusega jäi Soome võistkond OVO Team kodupubliku suureks pettumuseks teiseks ja kolmanda koha võitis Bulgaaria rahvuskoondis.

VK Janika Sunshine sai teist aastat järjest neljanda koha ning finaalvõistlusel oma karjääri kõrgeimad punktid - 18,80. Rühma treenerid on Kristiina Noor ja Maire Kamarik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles