Üllatused jätkuvad: Cirstea alistas Prantsusmaa lahtistel Jankovici

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sorana Cirstea
Sorana Cirstea Foto: AFP / Scanpix

Rumeenlanna Sorana Cirstea (WTA 41) lõpetas Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel viiendana asetatud serblanna Jelena Jankovici (WTA 5) edutee.

Cirstea võitis kaks tundi ja 44 minutit kestnud matši 3:6, 6:0, 9:7, kusjuures viimane sett kestis tund ja 29 minutit.

Kumbki naine tegi mängus ühe topeltvea, rumeenlannat vedas aga serv veidi alt – tema esimese servi õnnestumisprotsent oli vaid 48 Jankovici 78 vastu.

Cirstea alistas turniiri avaringis ameeriklanna Carly Gullicksoni 6:4, 6:2, sai teises ringis 6:3, 6:2 jagu prantslannast Alize Cornet’st (WTA 21) ning võitis kolmandas ringis kümendana asetatud taanlannat Caroline Wozniackit (WTA 10) 7:6 (3), 7:5.

Veerandfinaalis läheb Cirstea vastamisi 30. asetatud austraallanna Samantha Stosuriga (WTA 32), kes alistas 6:1, 6:2 prantslanna Virginie Razzano (WTA 36).

Naistest on nüüd maailma edetabeli esiviisikust võistlustulle jäänud vaid kaks paremat - esireket Dinara Safina ja teine number Serena Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles