Türgi suurklubi võib saada Meistrite liiga keelu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fenerbahce fännid.
Fenerbahce fännid. Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) on kutsunud Türgi suurklubi Fenerbahce Ülkeri oma distsiplinaarkomisjoni ette, sest meeskonda süüdistatakse kokkuleppemängude sõlmimises. Karistuseks võib klubi oodata Meistrite liigas osalemise keeld.

Uurimise all on viis Fenerbahce Ülkeri ametnikku, sealhulgas ka klubi president Aziz Yildirim. Fenerbahce klubile ei oleks süüdimõistmise korral Meistrite liigast keelu saamine esimene kord, sest ka hooajal 2011-2012 ei lubatud neil seal osaleda.

«UEFA distsiplinaarinspektor on seoses Fenerbahce klubile esitatud kokkuleppemängude süüdistuste uurimisega esitanud oma avastused vastavale organile,» seisis UEFA avalduses.

Lisaks esitas Euroopa jalgpalliliit süüdistuse ka Besiktase klubile ja Bukaresti Steaua klubile. UEFA arutab kolme klubi juhtumeid 22. juunil, otsused avalikustatakse 24. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles