Trinidadi ja Tobago vastu võiduvärava löönud Anier saab täna puhkepäeva

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (palliga).
Henri Anier (palliga). Foto: Karli Saul / SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis mängib täna Kõrgõzstaniga ning Tarmo Rüütli lubas meeskonna algkoosseisus teha palju muudatusi. Eelmises mängus Trinidadile ja Tobagole võiduvärava löönud Henri Anier tänases mängus kaasa ei tee, kuna sai peatreener Rüütlilt puhkepäeva.

«Eelmised kaks mängu olin põhis, nüüd lubasid treenerid puhkepäeva. Mais mängisin koduklubi eest kokku 10 mängu ja juba laupäeval on järgmine liigamäng. Täna saan rahus minna Hannese (Henri noorem vend Hannes Anier - toim) mängu vaatama,» rääkis ta. Hannes Anier esindab täna U21 koondist EM-valikmängus Andorra vastu.

Henri Anier pallib praegu laenulepingu alusel Norra esiliigas Fredrikstadi klubis, kes võitis eile 1:0 Follo meeskonda. Laupäeval minnakse vastamisi Mjondaleniga. Laenuleping saab läbi 15. juulil. Selleks ajaks peaks selguma, kas koondise ründaja jätkab praeguse klubi juures või siirdub tagasi mehe mängijaõigusi omava Stavangeri Vikingi ridadesse.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles