Naiste jalgpallikoondis mängib täna 60 tüdruku vastu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Boanas.
Keith Boanas. Foto: Margus Ansu

Eesti naiste jalgpallikoondis kohtub tänase Eesti ja Kõrgõzstani meeste maavõistluse vaheajal Lilleküla staadionil peetavas lõbusas välkmatšis 60 tüdrukuga, kes osalevad juunis toimuvates suvelaagrites.

«Saab raske olema – meie 11 mängija vastu rivistub 60 tüdrukut. Taktika on lihtne: kui pall on meie käes, siis ründame 10 mängijaga ja kui pall on vastase käes, siis kaitseme kogu võistkonnaga,» muigas Eesti naiste koondise peatreener Keith Boanas.

«Mõistagi ei ole tähtis mitte võit, vaid tüdrukute innustamine. Oleme sel aastal väga palju tähelepanu pööranud tüdrukute jalgpallile,» lisas Boanas.

Naiste koondise eest teevad kaasa Getter Laar, Inna Zlidnis, Kaidi Jekimova, Tiina Trutsi, Daniela Mona Lambin, Eneli Vals, Miina Kallas, Annika Pajupuu, Imbi Hoop, Riin Emajõe, Merily Toom ja Kethy Õunpuu.

Eesti ja Kõrgõzstan maavõistlus toimub täna õhtul Lilleküla staadionil. Väravad avatakse publikule kell 18, avavile antakse kell 20. Eesti hümni esitab Hongkongist pärit kontratenor Ka Bo Chan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles