Spordiarbitraažikohtu otsus: Malaga jääb eurosarjadest kõrvale

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaga ja Dortmundi Borussia esimene veerandfinaal.
Malaga ja Dortmundi Borussia esimene veerandfinaal. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Malaga jääb järgmise hooaja UEFA Euroopa Liigast eemale, sest rahvusvaheline spordiarbitraaži kohus lükkas nende kaebuse tagasi.

UEFA otsustas eelmisel aastal, et föderatsiooni majandusreegleid rikkunud Malaga peab karistuseks järgmise hooaja Euroopa sarjast eemale jääma, kuid Malaga lootis, et nad saavutavad otsuse edasi kaebamise järel edu ning saavad siiski rahvusvahelises jalgpallis osaleda, vahendab Soccernet.ee.

Hispaania klubi kaebus lükati aga rahvusvahelise spordiarbitraaži poolt tagasi ning see tähendab, et Malaga peab UEFA-le tasuma 300 000 eurot trahvi ning jääma eemale järgmise hooaja Euroopa liigast.

Sel hooajal Meistrite liigas veerandfinaali jõudnud ja seal hilisemale finalistile Dortmundi Borussiale napilt kaotanud Malaga asemel pääseb Hispaaniast Euroopa liigasse Real Betis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles