Video: häbiväärne Argentina jalgpallikoondislane lõi meditsiinitöötajat jalaga

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ezequiel Lavezzi (paremal)talutab absurdselt käitunud Javier Mascheranot väljakult minema
Ezequiel Lavezzi (paremal)talutab absurdselt käitunud Javier Mascheranot väljakult minema Foto: SCANPIX

Läinud öösel peetud jalgpalli MMi valikkohtumises Ecuadori ja Argentina vahel sai argentiinlaste Javier Mascherano hakkama häbiväärse teoga.

Normaalaja lõpu eel tegi Mascherano endale haiget ning ta kanti kanderaamil ehk täpsemalt kanderaamiautol väljakult minema. Ühtäkki, just küljejoonele lähenedes, lõi Mascherano kanderaamiautot juhtinud staadionitöötajat jalaga. Täiesti mõistetamatu olukorra eest näitas kohtunik Mascheranole 88. minutil punast kaarti. Eriti totraks teeb kogu juhtumi see, et eemaldamise järel ei suutnud FC Barcelonas palliv kaitsev poolkaitsja mitte kuidagi rahuneda ning kaaslastel oli tükk tegemist, et mees väljakult minema saada.

Nüüdseks on Argentina koondislane rahunenud ning tal on oma käitumise pärast häbi.

«Ma tegin vea ja käitusin halvasti. Mul oli tunne, et ma kukun kanderaamiautolt maha, kuid loomulikult pole see mingi õigustus. Ma tunnen häbi ja olen sellepärast väga kurb. Ma ei ole intriigi otsiv mängija, kuid tegin seekord vea,» kommenteeris argentiinlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles