Viru rallil on tänavu kavas täiesti uus kiiruskatse

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru ralli 2012
Viru ralli 2012 Foto: Ray Põder

5.-6. juulil sõidetakse selle aasta kolmas Eesti autoralli meistrivõistluste etapp, Grossi Toidukaubad Viru rally, kus kavas on täiesti uus kiiruskatse, mis algab Ida-Virumaal, Sonda vallas ja lõppeb Lääne-Virumaal, Viru-Nigula vallas. Rajameister Imre Saks kinnitab, et antud kiiruskatse pole olnud varem ühegi ralli katsete hulgas.

Sarnaselt eelmise aastaga on Grossi Toidukaubad Viru ralli katsetel asfaldi osakaal tavalisest Eesti rallist suurem (36,2% pea 110 kilomeetrist).

 Grossi Toidukaubad Viru ralli eelregistreerimine käib täie hooga, hetke seisuga on kirjas teiste hulgas Georg Gross Ford Focus WRC autol, Ott Tänak N-rühma Subarul, eelmise aasta Grossi Toidukaubad Viru ralli võitja Rainer Aus ja paljud teised.

Grossi Toidukaubad Viru ralli sõidetakse 5.-6. juulil Lääne-ja Ida-Virumaal, kokku läbitakse rallil 11 kiiruskatset kogupikkusega 109,85 kilomeetrit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles