Chelsea staari suvine suitsetamine rikub tema suhted Jose Mourinhoga?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi kaitsja Ashley Cole jäi puhkusel olles kaamerasilma ette suitsu pahvides, kuid on teada, et meeskonna uuele peatreenerile Jose Mourinhole selline käitumine ei meeldi.

Madridi Realis töötades karistas Mourinho suitsetamise eest Fabio Coentrao’d, sest pallur jäi sigaretti suitsetades pildi peale oma 24. sünnipäeva tähistades. Mourinho määras mehele mängukeelu, mis lõpuks kestis vaid ühe kohtumise.

Cole’i suitsetamine paistab The Suni väitel olevat suurem probleem. «Ashley suitsetab igal suvepuhkusel kõvasti. Isegi sõbrad on talle öelnud, et ta käitub lollisti,» rääkis üks Cole’i lähedane sõber Inglismaa meediale. «Ta on ka varem suitsetamisega kaamerate ette jäänud, kuid siis ei olnud meeskonna peatreeneriks Mourinho. Ta ootab mängijatelt alati kõrgeimat standardit ning sellise käitumisega ta rahul ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles